Professionelt værksted siden 2002 - Med 283637 udførte reparationer!
Partner login Forretningsbetingelser Kontakt Tlf. 7022 3345
Hos Mobildoktoren kan du få repararet, Apple, Nokia, Samsung, LG, Sony-Ericsson, BlackBerry mobiler under ordnede forhold.
Apple reparationer
Apple reparationer
Se priser
Samsung reparationer
Samsung reparationer
Se priser
Nokia reparationer
Nokia reparationer
Se priser
LG reparationer
LG reparationer
Se priser
Sony reparationer
Sony reparationer
Se priser
Microsoft reparationer
Microsoft reparationer
Se priser
OnePlus reparationer
OnePlus reparationer
Se priser
Huawei reparationer
Huawei reparationer
Se priser
Google reparationer
Google reparationer
Se priser
Vælg mobiltelefon

Om mobildoktoren

Mobildoktoren blev åbnet i 2001 som autoriseret Nokia værksted. Siden blev vi også autoriseret Sony Ericsson værksted, og har igennem årene repareret tusindvis af mobiltelefoner.

Hos Mobildoktoren kan du få repareret mobiltelefoner af stort set alle mærker: Apple iPhone, BlackBerry, HTC, LG, Nokia, Samsung, Sony Ericsson m.m. Vi har værksted og butik på Vallensbækvej 22A i Brøndby, hvor du har mulighed for at indlevere din telefon til reparation, hvis du ikke vælger at indskrive den online og sende den til os.

NYT! Service og reparation af Apple computere

Hos Mobildoktoren bestræber vi os hele tiden på at være på forkant med udviklingen på det elektroniske marked. Da det er et marked i konstant udvikling kræver det sit at holde trit med hvad der sker af nye ting.

Som en udvidelse af vores i forvejen stadigt voksende service program, tilføjer vi nu også service og reparation af Macbook’s og iMac’s til listen over hardware vi kan give en professionel og kærlig hånd.
Når uheldet er ude, kan ens digitale liv komme ud for et hårdt pres. Efterhånden ligger alle vores informationer og vigtige dokumenter på enten nettet eller gemt i vores bærbare eller stationære computere. Men der er hjælp at hente!

Hos Mobildoktoren specialiserer vi os i at sørge for at få dig op at køre igen hvis f.eks. din Macbook pludselig ikke vil tænde, gå på nettet eller på anden måde ikke vil fungere.

Vi tilbyder al service på din computer lige fra udskiftning af hardware til at skræddersy styresystem og software så det passer dine behov.

Hurtig reparation i kyndige hænder

Indleverer du telefonen i vores butik, vil den ofte kunne repareres indenfor ca. 1 time, uden ekstra gebyrer for den hurtige service. Er det en mere kompliceret sag, eller har vi ikke de nødvendige reservedele, vil du naturligvis få oplyst hvornår du kan forvente at telefonen vil være klar. Når du sender din telefon til reparation hos Mobildoktoren, er den i særdeles kyndige hænder.

Vi har et proffesionelt værksted

Som autoriseret værksted har vi skulle indrette vores værksted med alle de rigtige faciliteter som ESD gulve, borde, stole papirkurve osv. osv. Derudover har vores teknikere gennemgået en lang række uddannelsesforløb. Alt sammen for at sikre mobiltelefonerne, når de repareres. I dag udfører vi ikke garantireparationer, men udelukkende de skader der ikke er omfattet af garantien. Men det betyder ikke at vi på nogen måde, har slækket på kvalitetskravene på værkstedet. Derfor vil din mobiltelefon blive repareret og behandlet efter samme høje og professionelle standarder, som hos et autoriseret værksted.

Fuldt ESD beskyttet værksted

ESD er forkortelsen for statisk elektricitet, som du kender det fra de små "stød" det nogen gange kan give når du rører ved ting eller mennesker. Hvis disse små stød overføres direkte til din telefon, er der risiko for at den fine elektonik vil tage permanent skade, og telefonen ikke kan reddes. På et ESD beskyttet værksted som vores, er der ikke risiko for at der opstår statisk elektricitet, da alt fra gulv til borde, stole ja selv teknikerne er beskyttet mod dette, med professionelt udstyr. Mobildoktoren er blandt de eneste værksteder i landet, der har et fuldt ESD beskyttet værksted. Med andre ord bliver din telefon håndteret både professionelt og sikkert, når du bruger vores værksted.

Originale reservedele

I så stort omfang det overhovedet er muligt, benytter vi originale reservedele, når vi reparerer telefoner. Er det ikke muligt at skaffe originale reservedele, bruger vi kun dele der er af lige så høj kvalitet. Derfor vil der være få reparationer vi ikke kan tilbyde, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Dermed er du sikker på at de reparationer vi tilbyder, udelukkende er af absolut højeste kvalitet.

Og vi gennemfører naturligvis en grundig udgangstest inden vi afslutter reparationen, så vi er sikre på at den virker som den skal, inden du og din telefon bliver genforenet.

Hos Mobildoktoren sætter vi en ære i at gøre tingene rigtigt første gang, til glæde for både dig og for os. Derfor bruger vi udelukkende reservedele af absolut højeste kvalitet.

Læs mere om os og vores forskellige services på følgende sider:

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30-16.00