Professionelt værksted siden 2002 - Med 273595 udførte reparationer!
Partner login Forretningsbetingelser Kontakt Tlf. 7022 3345
Læs vores Mobildoktorens persondatapolitik her.
Apple reparationer
Apple reparationer
Se priser
Samsung reparationer
Samsung reparationer
Se priser
Nokia reparationer
Nokia reparationer
Se priser
LG reparationer
LG reparationer
Se priser
Sony reparationer
Sony reparationer
Se priser
Microsoft reparationer
Microsoft reparationer
Se priser
OnePlus reparationer
OnePlus reparationer
Se priser
Huawei reparationer
Huawei reparationer
Se priser
Vælg mobiltelefon

Persondatapolitik

Formålet med Mobildoktoren.dks persondatapolitik er at fortælle dig, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger i henhold til persondatalovgivningen.

Behandling af persondata ved bestilling af ydelser

Når du bestiller en ydelse på Mobildoktoren.dk, registrerer vi personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte ydelser.

Vi registrerer almindelige personoplysninger om dig som kunde:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Evt. kode til telefon
  • Information om de ydelser du har bestilt

Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), så vi kan levere de bestilte ydelser til dig, og så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med bestillingen.

Oplysningerne bliver gemt i 2 år fra fakturadatoen. Ydermere bliver de oplysninger der bliver anført på fakturaen, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger, og videregiver ikke persondata til andre. Eneste undtagelse herfra, er de oplysninger vi er nødt til at videregive til transportvirksomheden, returnerer de(n) reparerede enhed(er).

Sikkerhed

Mobildoktoren.dk har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal beskytte dine personoplysninger mod misbrug.

Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Dog er alle de personoplysninger vi behandler, beskyttet af en firewall. Hvis du betaler med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder. Vi har dermed ikke adgang til at se hverken konto- eller registreringsnumre. Det er kun medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til dine personoplysninger.

Vores sikkerhedsforanstaltninger bliver løbende gennemgået og revideret, i takt med den teknologiske udvikling. Derudover er Mobildoktorens medarbejdere underlagt tavshedspligt, så du kan være sikker på at dine persondata behandles fortroligt.

Dine rettigheder

Som registreret hos Mobildoktoren har du en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Blandt andet:

  • Du er altid velkommen til at henvende dig til os, og anmode om at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formår vi behandler oplysningerne og om vi videregiver disse oplysninger til andre.
  • Du er altid velkommen til at henvende dig til os, for at få berigtiget dine oplysninger.
  • Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos Mobildoktoren permanent.
  • Du er altid velkommen til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.
  • Du er altid velkommen til at få udleveret de persondata vi har registreret om dig.

Kontaktoplysninger

Mobildoktoren.dk kan som dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, kontaktes via nedenstående informationer:

Mobildoktoren.dk v/TeleKomplet ApS
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby
Telefon: 70223345
Mail: kundeservice@mobildoktoren.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30-16.00