Professionelt værksted siden 2002 - Med 259413 udførte reparationer!
Partner login Forretningsbetingelser Kontakt Tlf. 7022 3345
Hos Mobildoktoren kan du få repararet, Apple, Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony-Ericsson, BlackBerry mobiler under ordnede forhold.
Apple reparationer
Apple reparationer
Se priser
HTC reparationer
HTC reparationer
Se priser
Samsung reparationer
Samsung reparationer
Se priser
Nokia reparationer
Nokia reparationer
Se priser
LG reparationer
LG reparationer
Se priser
Sony reparationer
Sony reparationer
Se priser

iPad reparation

Vi har stor erfaring med at udføre alle former for iPad reparation. Vores værksted ligger i Brøndby, hvor du kan indlevere din iPad. Hvis du ikke bor i nærheden, kan du indskrive din iPad online og derefter sende den til os, så sørger vi for at udføre reparationen hurtigst muligt.

iPad glas skift

Hvis du ’bare’ har brug for et iPad glas skift, så kan vi også hjælpe med det. Der sker nemt uheld, hvor glasset på en iPad går i stykker, særligt hvis den bruges af børn. Vi sørger for altid at udføre dit iPad glas skift så hurtigt som muligt, så du ikke skal undvære din iPad i længere tid end højst nødvendigt.

Din iPad er beskyttet mod statisk elektricitet under reparation

Vores værksted er fuldt ESD beskyttet. ESD står for statisk elektricitet – og hvis din iPad udsættes for det under reparation, kan den blive permanent skadet. Derfor er vores værksted indrettet, så det er 100 % ESD beskyttet for at sikre din iPad, både under reparation og glas skift.

Originale reservedele

Så vidt det er muligt, anvender vi udelukkende originale reservedele til din iPad reparation. Vi bruger også originalt glas, hvis der er tale om et iPad glas skift. Er det ikke muligt at skaffe de originale dele, bruger vi kun dele af den højeste kvalitet for at sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med din iPad reparation.

Har du spørgsmål vedrørende iPad glas skift eller reparation, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 7022 3345.

Vi udfører også reparation af iPad mini

mobdok 1 mobdok 2 mobdok 3

Billeder fra Mobildoktorens værksted

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30-16.00