Professionelt værksted siden 2002 - Med 259413 udførte reparationer!
Partner login Forretningsbetingelser Kontakt Tlf. 7022 3345
Hos Mobildoktoren kan du få repararet, Apple, Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony-Ericsson, BlackBerry mobiler under ordnede forhold.
Apple reparationer
Apple reparationer
Se priser
HTC reparationer
HTC reparationer
Se priser
Samsung reparationer
Samsung reparationer
Se priser
Nokia reparationer
Nokia reparationer
Se priser
LG reparationer
LG reparationer
Se priser
Sony reparationer
Sony reparationer
Se priser

Udskiftning af iPhone 5 skærm

Hos Mobildoktoren har stor erfaring med udskiftning af iPhone 5 skærm. Du har valget mellem at indlevere din telefon på vores værksted, som ligger i Brøndby, eller du kan foretage en online indskrivning og derefter sende din telefon til os.

Effektiv og kyndig udskiftning af iPhone 5 skærm

Hvis du vælger at aflevere din telefon direkte på vores værksted, vil vi som regel være i stand til at foretage en udskiftning af din iPhone 5 skærm inden for 1 time. Hvis du i stedet sender telefonen til os, garanterer vi dig, at den er i kyndige hænder.

ESD beskyttet værksted

Når vi foretager udskiftning af din iPhone 5 skærm, foregår det på vores fuldt ESD beskyttede værksted. ESD er statisk elektricitet, som kan medføre permanent skade på telefoner under reparation. Da vores værksted er fuldt ESD beskyttet, er der dermed ingen fare for, at der sker skade på din telefon, når vi udskifter din iPhone 5 skærm.

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon 7022 3345, såfremt du har spørgsmål vedrørende udskiftning af din iPhone 5 skærm.

Vi udfører også reparationer af iPhone 5 og iPhone 5C

mobdok 1 mobdok 2 mobdok 3

Billeder fra Mobildoktorens værksted

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30-16.00